Bekijk de uitzending van Born to Kill terug

Di 19 juni 2018 | 21:05 Born to Kill IMDb: 7.3

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Born to Kill gemist? Bekijk hier naar Born to Kill gemist.

Born to Kill

Datum
Di 19 juni 2018
Tijd
21:05 tot 22:00
Zender
NPO 2
IMDb
7.3
Genre
Misdaadserie
Jaar
2017
Acteurs
Jack Rowan, Lara Peake, Daniel Mays, Romola Garai, Richard Coyle
Twitter hashtag
#BornToKill
Deel-url
gids.tv/20426184

Vanavond start de Britse miniserie Born to Kill in de KRO-NCRV Detectivemaand. De vier afleveringen zijn wekelijks om 21:05 uur te zien op NPO 2.

Sam Woodford lijkt een gewone zestienjarige jongen die naar school gaat. Al heeft het er alle schijn van dat hij psychopathische trekjes heeft die hij probeert te verbergen. Vooral als hij kennis maakt met een nieuw meisje, Chrissy. Ook Sam's moeder Jenny is er niet gerust op. Hoe goed kent ze haar eigen zoon eigenlijk? En wat hebben hun familiegeheimen hiermee te maken?

De komst van het nieuwe meisje Chrissy veroorzaakt in de eerste aflevering verontrustend gedrag bij de ogenschijnlijk goed uitgebalanceerde schooljongen Sam, die in zijn vrije tijd ouderen in het ziekenhuis gezelschap houdt.

Deze serie is onderdeel van de KRO-NCRV Detectivemaand 2018. Lees hier welke series NPO 2 deze maand allemaal uitzendt: gids.tv/2668/detectivemaand.

Born to Kill op tv

School ziekenhuis ouderen born serie eerste aflevering start moeder meisje richard coyle kro-ncrv miniserie seizoen series aflevering 1 zoon tijd wekelijks.
Born to Kill - Trailer