Bekijk de uitzending van Bordertown terug

Vr 12 oktober 2018 | 23:45 Bordertown IMDb: 7.6

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Bordertown gemist? Bekijk hier naar Bordertown gemist.

Bordertown

Datum
Vr 12 oktober 2018
Tijd
23:45 tot 00:45
Zender
Canvas
IMDb
7.6
Genre
Misdaadserie
Jaar
2016
Acteurs
Ville Virtanen, Matleena Kuusniemi, Anu Sinisalo, Kristiina Halttu, Lenita Susi
Twitter hashtag
#bordertown
Deel-url
gids.tv/21096573

Vanaf vanavond is de Finse misdaadserie Bordertown elke vrijdag om 23:35 uur te zien op Canvas.

Politiedetective Kari Sorjonen verhuist met zijn familie van Helsinki naar een stadje in de buurt van de Russische grens in de hoop daar wat meer rust te vinden. Dat valt echter nogal tegen. Op de grens tussen twee werelden krijgt hij te maken met misdaden die hem hard raken, vooral omdat hij er persoonlijk bij betrokken raakt.

Inspecteur Kari Sorjonen (Ville Virtanen) is een van de meest gerespecteerde speurders van de Finse Nationale Opsporingsbrigade. Wanneer zijn echtgenote Pauliina (Matleena Kuusniemi) door een hersentumor wordt getroffen, verlaat hij Helsinki om samen met zijn vrouw en hun tienerdochter Janina (Olivia Ainali) te verhuizen naar de geboortestreek van Pauliina.

Zo komt het gezin terecht in Lappeenranta. Kari krijgt er een doorgaans rustige baan bij de plaatselijke politie, maar moet al meteen de dood van een jonge vrouw onderzoeken.

En daar blijft het niet bij. Er vallen nog meer doden en Kari vreest dat hij te maken heeft met een seriemoordenaar. Daarnaast wordt hij onder meer ook geconfronteerd met ontvoering en drugshandel.

De serie Bordertown onderscheidt zich van andere Scandinavische misdaadseries door niet alleen te focussen op de donkere sfeer, harde verhalen en getroebleerde personages.

Bordertown op tv

Politie vrouw ontvoering finland drugshandel verhuizen sint-petersburg seriemoordenaar gezin serie lijk misdaden detective hersentumor russische grens dood moeder meisje ville virtanen matleena kuusniemi anu sinisalo kristiina halttu lenita susi tussen twee werelden familie canvas nationale baan seizoen aflevering 1 vrijdag tijd helsinki.
Bordertown - Trailer