Bekijk de uitzending van Boer zoekt Vrouw terug

Zo 14 oktober 2018 | 20:25 Boer zoekt Vrouw

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Boer zoekt Vrouw gemist? Bekijk hier naar Boer zoekt Vrouw gemist.

Boer zoekt Vrouw

Datum
Zo 14 oktober 2018
Tijd
20:25 tot 21:25
Zender
NPO 1
Genre
Realityreeks
Jaar
2018
Presentatie
Yvon Jaspers
Twitter hashtag
#bzv
Officiële Twitter
@bzvsite
Uitzending gemist
Boer zoekt Vrouw gemist
Deel-url
gids.tv/21107623

In deze aflevering van Boer zoekt Vrouw valt de avond en maken de boeren en hun dates zich op voor de eerste nacht samen op de boerderij. Bij boer Wim staat het eerste keuzemoment voor de deur.

De vrouwen van Wim hebben geen idee voor wie hij gaat kiezen, hij heeft echt nog geen voorkeur en dat vinden ze niet allemaal even leuk: "Aan de ene kant leuk om te horen dat er nog geen keuze is gemaakt, aan de andere kant wil iedereen zich bijzonder voelen", zegt Paula. Marlies wil Wim eerst nog wat beter leren kennen: "Je komt hier voor één persoon. Ik probeer er nog meer achter te komen wat ik van Wim vind. Ik hoop wat tijd met z’n tweeën te spenderen." Welke vrouw mag haar koffers gaan pakken?

Boerin Michelle maakt het gezellig met een vuurkorf in de tuin. De sfeer tussen Michelle en haar potentiële liefdes is goed en daardoor stelt ze zich open en vertelt over het roerige liefdesleven dat ze achter de rug heeft. De mannen realiseren zich dat zij ook wat meer van zichzelf moeten laten zien: "Ik moet wat meer zeggen wat ik denk, in plaats van alleen denken en er niks mee doen", mijmert Maarten.

Op de boerderij bij boer Marnix liggen de dames nog op een oor als Marnix alweer bezig is met zijn paarden. Hij had een slechte nacht: "Het is leuk en gezellig, maar ook een kwelling." De logees geven aan hem met alles te willen helpen, maar voorlopig doet Marnix nog alles zoals hij het al die jaren is gewend. Of het nu gaat om het in de wei laten van de paarden of het maken van een ontbijtje, het gaat op zijn manier.

Boerin Steffi blijft zich verbazen dat er speciaal voor haar drie mannen in het huis rondlopen. Ze peilt nogmaals of ze nog wel willen: "Als jullie het morgen echt niet meer zien zitten, trek je maar aan de bel."

Bloemenboer Jaap geniet van het gezelschap: "Eindelijk weer een beetje leven in het huis. Normaal ga ik snel eten, tanden poetsen en naar het werk. Nu is het gezellig. Ik zet natuurlijk ook wel mijn beste beentje voor." Hij neemt de dates mee naar de kwekerij en zet ze aan het werk tussen de bloemen.

Boer zoekt Vrouw op tv

Vrouwen bloemen vrouw paarden koffers boeren liefde tuin slapen boerderij recordaantal nancy 60 jaar theo dames verschillend marnix yvon jaspers jaspers leeftijd wens seizoen avond nacht partner boer zoekt vrouw seizoen 10 geen maarten.