Bekijk de uitzending van Boer zoekt Vrouw terug

Zo 16 september 2018 | 20:25 Boer zoekt Vrouw

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Boer zoekt Vrouw gemist? Bekijk hier naar Boer zoekt Vrouw gemist.

Boer zoekt Vrouw

Datum
Zo 16 september 2018
Tijd
20:25 tot 21:30
Zender
NPO 1
Genre
Realityreeks
Jaar
2018
Presentatie
Yvon Jaspers
Twitter hashtag
#bzv
Officiële Twitter
@bzvsite
Uitzending gemist
Boer zoekt Vrouw gemist
Deel-url
gids.tv/20944109

Afgelopen mei zijn zeven boeren en drie boerinnen voorgesteld die via Boer zoekt Vrouw hopen hun ware liefde te treffen. Vanaf vanavond is het vervolg te zien en brengt Yvon Jaspers de binnengekomen post en mails naar de boerderijen. Van welke vijf boeren volgen we de liefdesavonturen op tv en welke boeren zien we terug in de webserie op boerzoektvrouw.nl?

Een recordaantal van 635 boeren heeft zich aangemeld voor het tiende seizoen van 'Boer zoekt Vrouw'. Hieruit zijn tien boeren geselecteerd die via het programma de liefde van hun leven hopen te ontmoeten. De boeren variëren in leeftijd van halverwege de twintig tot zestig jaar oud. Ze hebben vee, akkerbouw of een kwekerij en wonen verspreid over het land. Hoe verschillend ze ook zijn, ze hebben één ding gemeen: het is hun allergrootste wens om verliefd te worden.

Yvon Jaspers: "Ieder jaar is het weer razend spannend wie er op de boeren hebben geschreven. Soms ga ik verheugd met tassen vol brieven en pakketjes richting een boer en soms met slechts een paar envelopjes. Maar het mooie is dat je vooraf nooit kunt voorspellen hoe iemand zal reageren. Dit seizoen hebben wij een aantal mensen flink kunnen verrassen, maar zelf ben ik nog nooit zo verbaasd geweest als deze keer bij het brieven brengen. Na al die jaren dacht ik wel in te kunnen schatten hoe mensen zouden reageren, maar niets is minder waar..."

Boer zoekt Vrouw op tv

Vrouwen vrouw boeren liefde recordaantal 60 jaar boerderijen gieren keel verschillend boerzoektvrouw boerinnen yvon jaspers jaspers leeftijd post wens webserie seizoen partner boer zoekt vrouw seizoen 10.