Bekijk de uitzending van Boer zoekt Vrouw Special terug

Zo 7 juni 2020 | 07:25 Boer zoekt Vrouw Special

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Boer zoekt Vrouw Special gemist? Bekijk hier naar Boer zoekt Vrouw Special gemist.

Boer zoekt Vrouw Special

Datum
Zo 7 juni 2020
Tijd
07:25 tot 08:25
Zender
NPO 1
Genre
Informatief
Acteurs
Yvon Jaspers
Twitter hashtag
#bzv
Deel-url
gids.tv/24492075

Herhaling. In de derde van vier Boer zoekt Vrouw Special-afleveringen gaat Yvon Jaspers lang bij oud-deelnemers Willem en Aad.

Zorgboerderij
Yvon gaat aan de slag op de zorgboerderij van boer Willem, de eerste boer die op zoek ging naar een man. Hij stopte in 2014 met zijn werk op de zorgboerderij om ruimte te maken voor andere zaken in zijn leven. Hij werd gemeenteraadslid en zette een biologische pluktuin op. Toch kroop het bloed waar het niet gaan kon; inmiddels werkt hij weer als boer en heeft hij het er weer naar zijn zin op de zorgboerderij.

Rijk mens
Toen Willem aan Boer Zoekt Vrouw begon, was hij op zoek naar een grote liefde. Helaas pakte dat anders uit. Maar hij kwam er in de afgelopen jaren achter dat hij al een rijk mens is: zo vrij als een vogel, gezond en hij is zich gaan realiseren dat een liefdespartner extra mooi is, maar niet per se noodzakelijk voor hem om zich gelukkig te voelen. Yvon wil weten: is Willem van plan zijn hele leven single te blijven?

Ziekte
Ook Boer Aad en zijn Ingrid zijn vijf jaar samen en gelukkig. Dat is voor hen niet vanzelfsprekend omdat er bij Ingrid drie jaar geleden borstkanker werd geconstateerd. Een heftig en spannende tijd die ze goed zijn doorgekomen maar het legde wel druk op hun relatie. De ziekte heeft ervoor gezorgd dat ze nog meer van elkaar zijn gaan houden en dat ze nog meer waarderen wat ze hebben. Aad voelt zich een rijk mens.

Bekijk de vorige afleveringen van Boer zoekt Vrouw Special via gids.tv/programma/boer-zoekt-vrouw-special.

Boer zoekt Vrouw Special op tv

.