Bekijk de uitzending van Boer zoekt Vrouw special terug

Ma 8 januari 2018 | 21:00 Boer zoekt Vrouw special

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Boer zoekt Vrouw special gemist? Bekijk hier naar Boer zoekt Vrouw special gemist.

Boer zoekt Vrouw special

Datum
Ma 8 januari 2018
Tijd
21:00 tot 21:55
Zender
BVN
Genre
Informatief
Twitter hashtag
#bzv
Deel-url
gids.tv/19454903

80 boeren in binnen- en buitenland, 135 logeervrouwen/mannen, ruim 60 baby's, tientallen huwelijken even zoveel nieuwe keukens en één presentatrice. In Boer zoekt Vrouw Special brengt Yvon Jaspers de feestdagen door met een groot deel van de 'boerenfamilie'. Samen eten, drinken, wandelen, spelletjes doen, koken en natuurlijk praten over hoe het nu met ze gaat.

Bijvoorbeeld met boer Martin en Wilma, die na het overlijden van hun partners achterbleven met ieder vier kinderen en elkaar in Boer zoekt Vrouw vonden en in het huwelijksbootje stapten. En hoe is het met boer Jos en Dycke die sinds Boer zoekt Vrouw in 2010 samen zijn?

Houdt de relatie van boer David uit Roemenië en Mara stand op afstand? En wat zijn de plannen van boer Bertie, die via een omweg alsnog een relatie kreeg met Rosita die eerder afhaakte tijdens de dagdate?

Boer Olke komt over uit Texas. Ook geitenboek Frank en Anita (seizoen 2010) en bollenboer Tom en Marieke (seizoen 2015) zijn van de partij.

Boer zoekt Vrouw special op tv

.