Bekijk de uitzending van Boer zoekt Vrouw special terug

Zo 7 januari 2018 | 20:25 Boer zoekt Vrouw special

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Boer zoekt Vrouw special gemist? Bekijk hier naar Boer zoekt Vrouw special gemist.

Boer zoekt Vrouw special

Datum
Zo 7 januari 2018
Tijd
20:25 tot 21:25
Zender
NPO 1
Genre
Magazine
Jaar
2017
Twitter hashtag
#bzv
Deel-url
gids.tv/19371476

In de Boer zoekt Vrouw Special van vanavond is Yvon Jaspers een weekend op stap met een groot deel van de ‘boerenfamilie’. Samen eten, drinken, wandelen, spelletjes doen, koken en natuurlijk praten over hoe het nu met ze gaat. Bijvoorbeeld met boer Martin en Wilma, die na het overlijden van hun partners achterbleven met ieder vier kinderen en elkaar in Boer zoekt Vrouw vonden en in het huwelijksbootje stapten.

En hoe is het met boer Jos en Dycke die sinds Boer zoekt Vrouw in 2010 samen zijn? Houdt de relatie van boer David uit Roemenië en Mara stand op afstand? En wat zijn de plannen van boer Bertie, die via een omweg alsnog een relatie kreeg met Rosita die eerder afhaakte tijdens de dagdate? Boer Olke komt over uit Texas en Johan vliegt in vanuit Denemarken. Ook geitenboek Frank en Anita (seizoen 2010) en bollenboer Tom en Marieke (seizoen 2015) zijn van de partij, net als de Franse boer Herman en zijn Fleur en boer Willem.

Yvon Jaspers: "Het is natuurlijk heel fijn om al zo lang Boer zoekt Vrouw te mogen maken waar veel mensen van genieten. Maar het mooiste compliment dat je als programmamaker kan krijgen, is dat onze oud-deelnemers en wij elkaar als familie zijn gaan beschouwen. Elk geboren kindje voelt als een nieuw nichtje of neefje. Het is zo leuk om dan af en toe weer bij elkaar te komen. Of het nou is voor een Boer zoekt Vrouw Afterparty of voor opnamen. Boer zoekt Vrouw heeft in zoveel levens zoveel geluk gebracht en dat zie je op dit soort momenten pas echt."

In deze tweede special komen ook zoveel mogelijk Boer zoekt Vrouw-kinderen bij elkaar voor het goede doel: het Ronald McDonald Kinderfonds waar Yvon Jaspers al 15 jaar ambassadeur voor is. Met z’n allen gaan de kinderen op de foto: de jongste is nog geen twee weken oud, de oudste tien jaar. Een prachtige verzameling boerenzonen en -dochters. Hoe gaat het met deze gezinnen?

Boer zoekt Vrouw special op tv

Texas roemenië denemarken vrouw wandelen overlijden koken ambassadeur spelletjes 15 jaar verzameling relatie anita special weekend kinderen plannen magazine yvon jaspers eten jaspers drinken seizoen 3 seizoen boer zoekt vrouw.