Bekijk de uitzending van Boer zoekt Vrouw Special: impact corona terug

Zo 24 mei 2020 | 20:20 Boer zoekt Vrouw Special: impact corona

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Boer zoekt Vrouw Special: impact corona gemist? Bekijk hier naar Boer zoekt Vrouw Special: impact corona gemist.

Boer zoekt Vrouw Special: impact corona

Datum
Zo 24 mei 2020
Tijd
20:20 tot 21:15
Zender
NPO 1
Genre
Informatief
Acteurs
Yvon Jaspers
Deel-url
gids.tv/24405759

In de tweede aflevering van Boer zoekt Vrouw Special praat Yvon Jaspers bij met boer Herman en bezoekt bloemenboer Jaap. Beiden hebben duidelijk last van de gevolgen van het coronavirus.

Boer Herman
Yvon gaat langs bij Fleur en videochat met boer Herman in Frankrijk. De coronacrisis heeft een lelijke streep gehaald door hun plannen. Na drieëneenhalf jaar op en neer reizen besloot het jonge stel begin dit jaar dat Fleur voorgoed bij Herman op de boerderij zou intrekken.

Grenzen op slot
Maar helaas. De grenzen gingen op slot en sindsdien zit Fleur alleen thuis en Herman op afstand in Frankrijk. Een flinke domper voor het stel. Ondanks die tegenvaller prijst Fleur zich enorm gelukkig: door Herman is ze een totaal andere, zelfverzekerdere vrouw geworden.

Gemengde gevoelens
Ook voor de Noord-Hollandse boer Jaap, die in 2018 een oproep deed om zijn droomvrouw te vinden, heeft corona grote impact. Zijn snijbloemkwekerij heeft last van het exportverbod en hij ziet zich gedwongen zijn bloemen te vernietigen. Jaap kijkt met gemengde gevoelens terug op zijn Boer zoekt Vrouw-avontuur.

Geluk
Achteraf schaamt hij zich voor zijn aanpak tijdens de logeerweek. Gelukkig heeft hij er veel van geleerd en inmiddels gaat het goed in de liefde. Jaap heeft zijn geluk gevonden bij Helle die met haar ontwapenende kerstkaart Jaaps leven op z'n kop zette. Zal hij dit keer de liefde wel de tijd geven die het verdient?

Bekijk de eerste Boer zoekt Vrouw Special terug via gids.tv/programma/boer-zoekt-vrouw-special.

Boer zoekt Vrouw Special: impact corona op tv

.