Bekijk de uitzending van Bob's Burgers terug

Vr 17 mei 2019 | 00:35 Bob's Burgers

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Bob's Burgers gemist? Bekijk hier naar Bob's Burgers gemist.

Bob's Burgers

Datum
Vr 17 mei 2019
Tijd
00:35 tot 01:05
Zender
Comedy Central
Twitter hashtag
#bobsburgers
Deel-url
gids.tv/22256575

Seizoen 8 - Aflevering 14 - The Trouble with Doubles: De geanimeerde komedie show Bob's Burgers volgt de ups en downs van Bob. Bob runt een hamburger restaurant samen met zijn vrouw en drie kinderen.

Bob heeft grote plannen met zijn zaak Bob's Burgers maar zijn familie handelt daar heel anders naar. Ondanks de met vet doordrenkte toonbank en gebrek aan klanten proberen ze elke her-her-heropening tot een groot succes te maken.

Bob's vrouw, Linda, blijft aan de zijde van haar man staan hoewel ze snel is afgeleid. hun oudste dochter, de 13-jarige Tina, heeft minimale sociale vaardigheden en is een hopeloze romanticus met een dingetje voor zombies. De middelste zoon Gene, de enige zoon in de familie, is een ambitieuze muzikant met een dorst voor het leven en een honger naar het eten.

Louise is de jongste van het trio. De konijnenoren dragende dochter heeft een ietwat apart gevoel voor humor waardoor zowel binnen als buiten de keuken onverantwoord is.

Bob's Burgers op tv

Dorst vrouw restaurant burgers honger klanten hamburger dochter keuken tina zombies humor show komedie muzikant trouble kinderen plannen eten familie seizoen zoon seizoen 8 zaak oudste buiten.