Bekijk de uitzending van Boardwalk Empire terug

Di 22 juli 2014 | 00:45 Boardwalk Empire

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Boardwalk Empire gemist? Bekijk hier naar Boardwalk Empire gemist.

Boardwalk Empire

Datum
Di 22 juli 2014
Tijd
00:45 tot 01:35
Zender
Canvas
Genre
Dramaserie
Regisseur
Terence Winter, Martin Scorsese
Acteurs
Steve Buscemi, Shea Whigham, Kelly MacDonald, Stephen Graham, Paz de la Huera
Twitter hashtag
#boardwalkempire
Officiële Twitter
@BoardwalkEmpHBO
Deel-url
gids.tv/11567112

Aflevering 2. Canvas start vandaag met wekelijks op maandagavond dubbele afleveringen van Boardwalk Empire, de HBO-serie over de activiteiten van de corrupte en criminele politicus Nucky Thompson tijdens de drooglegging van de jaren '20 en '30 in Atlantic City.

Nucky Thompson krijgt de strenge federale politieman Nelson Van Alden op bezoek, die vermoedt dat Nucky iemand anders een misdaad in de schoenen heeft geschoven. Jimmy heeft dure cadeaus gekocht voor zijn vrouw Angela en zijn moeder Gillian, en komt steeds meer in het krijt te staan bij Nucky. Ook Margaret wordt met een bezoekje van Nelson Van Alden vereerd, én van Nucky's broer, sheriff Elias Thompson. Allebei willen ze meer weten over de dood van haar man. Na de begrafenis van Big Jim Colosimo heeft Al Capone een ontmoeting met een nieuwsgierige journalist. Nucky bereidt zich voor op de verkiezingen, samen met zijn oude mentor, Louis Kaestner.

Boardwalk Empire op tv

.
Boardwalk Empire - Trailer