Bekijk de uitzending van BinnensteBuiten terug

Za 18 mei 2019 | 03:20 BinnensteBuiten

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van BinnensteBuiten gemist? Bekijk hier naar BinnensteBuiten gemist.

BinnensteBuiten

Datum
Za 18 mei 2019
Tijd
03:20 tot 03:45
Zender
BVN
Genre
Life-stylemagazine
Jaar
2019
Twitter hashtag
#binnenstebuiten
Deel-url
gids.tv/22264934

Aflevering 98 - Lifestylemagazine.

Culinair schrijver Nadia Zerouali is in Amsterdam-West waar Menno Houtstra een zelfvoorzienende stadskas runt. Menno's motto is 'goed eten voor weinig'. De groenten en kruiden uit zijn verplaatsbare kas en moestuin bereidt hij in zijn gerecyclede keuken die hij vervolgens in zijn restaurant serveert. Nadia bereidt samen met Menno een heerlijk gerecht in een tajine. Ze gebruiken groenten en kruiden uit de moestuin en de restproducten van de plaatselijke supermarkt. * In Dokkum wonen Karla en Willem Feenstra met hun drie kinderen in een duurzaam huis dat gebouwd is van een bijzonder materiaal: op een paar binnenmuren na is het huis volledig van staal. Staal is onderhoudsarm is en de bouw is een stuk voordeliger dan met de standaardmaterialen.

BinnensteBuiten op tv

Amsterdam-west restaurant supermarkt duurzaam schrijver keuken staal moestuin culinair dokkum kruiden kinderen groenten bouw nadia eten.