Bekijk de uitzending van BinnensteBuiten terug

Vr 17 mei 2019 | 03:20 BinnensteBuiten

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van BinnensteBuiten gemist? Bekijk hier naar BinnensteBuiten gemist.

BinnensteBuiten

Datum
Vr 17 mei 2019
Tijd
03:20 tot 03:45
Zender
BVN
Genre
Life-stylemagazine
Jaar
2019
Twitter hashtag
#binnenstebuiten
Deel-url
gids.tv/22259555

Aflevering 97 - Lifestylemagazine.

In het Drentse dorpje Fluitenberg wonen Leo en Jacky in een nieuwe woonboerderij, nadat 4,5 jaar geleden hun vorige huis op dezelfde plek tot op de grond toe is afgebrand. Terugkijkend beseffen Leo en Jacky dat zij en hun vier kinderen erg veel geluk hebben gehad. Na de brand maken ze plannen voor een nieuw huis. Hoewel hun woonboerderij met moderne materialen is gebouwd, zie je dat er niet aan af. Leo en Jacky willen met hun interieur echt een landelijke look creëren. Dat is geluk. Jacky heeft het huis volledig ingericht met tweedehands spullen, die ze na de brand op de kop heeft weten te tikken. * Culinair expert Alain Caron is in Overijssel als gast van zuivelboer Klaas de Lange. Deze trotse en diervriendelijke boer laat zijn boter karnen in een fantastische fabriek.

BinnensteBuiten op tv

Natuur fabriek overijssel tuin tweedehands diervriendelijke woonboerderij expert culinair boter dosis kijker spullen brand kinderen plannen alain caron eten drinken geluk plek dagelijks deze.