Bekijk de uitzending van BinnensteBuiten special: Arjan's Big Year terug

Di 8 januari 2019 | 16:55 BinnensteBuiten special: Arjan's Big Year

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van BinnensteBuiten special: Arjan's Big Year gemist? Bekijk hier naar BinnensteBuiten special: Arjan's Big Year gemist.

BinnensteBuiten special: Arjan's Big Year

Datum
Di 8 januari 2019
Tijd
16:55 tot 18:00
Zender
NPO 2
Genre
Life-stylemagazine
Jaar
2018
Deel-url
gids.tv/21594187

Special van het lifestylemagazine.

Arjan is de eerste vogelaar van 'BinnensteBuiten' met één grote passie: vogels kijken. Arjan wil graag in de voetsporen treden van de Britse bioloog en televisiemaker David Attenborough, die een hele generatie enthousiast weet te maken voor natuur. Als kind staat hij al met een verrekijker in zijn handen als hij nog moet leren lopen en praten. In 2016 wil de 29-jarige Arjan het wereldrecord verbreken en trekt hij de hele wereld over om meer dan 6042 vogels waarnemen in een jaar tijd. Arjan reist van continent naar continent omdat hij één grote missie heeft: aandacht vragen voor de bescherming van vogels, want één op de zeven vogelsoorten wordt met uitsterven bedreigd.

BinnensteBuiten special: Arjan's Big Year op tv

Natuur vogels wereldrecord uitsterven bioloog attenborough special missie vogelaar vragen bescherming kijken bedreigd tijd in de voetsporen voetsporen.