Bekijk de uitzending van Bevallen Met Bobbi terug

Di 31 maart 2020 | 20:30 Bevallen Met Bobbi

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Bevallen Met Bobbi gemist? Bekijk hier naar Bevallen Met Bobbi gemist.

Bevallen Met Bobbi

Datum
Di 31 maart 2020
Tijd
20:30 tot 21:30
Zender
TLC
Genre
Bevallen Met Bobbi
Deel-url
gids.tv/24055195

Bobbi Eden is terug in een nieuw seizoen van Bevallen met... op TLC. Waar ze eerder een van de deelnemende BN'ers was, is ze nu de presentator van de gehele serie. De afleveringen zijn elke dinsdag om 20:30 uur te zien op TLC.

Bekijk op welk kanaal TLC bij jouw tv-aanbieder te zien is op gids.tv/4310/kanaal-tlc.

Getuige
Bobbi Eden dompelt zich onder in de wereld van de verloskunde. Ze is gek op baby's en kinderen en vindt het een eer om opnieuw getuige te mogen zijn van de toch wel intieme ervaring van het krijgen van een baby.

Meeleven en -puffen
Bobbi loopt mee in ziekenhuizen en verloskundigen praktijken en staat niet alleen langs de zijlijn te kijken, ze ondersteunt ook de aanstaande ouders door enthousiast mee te leven, mee te puffen en te helpen waar nodig.

Tweeling
In Bevallen met Bobbi maakt Bobbi hele uiteenlopende bevallingen mee én mag ze meerdere keren getuige zijn van een tweeling die wordt geboren.

Bevallen Met Bobbi op tv

Ziekenhuizen tweeling presentator geboorte bevallen baby's bobbi eden serie beloning verloskundigen bobbi baby kinderen kanaal ouders seizoen 3 episode seizoen nieuw seizoen aflevering 1 kijken getuige terug keren verloskunde.