Bekijk de uitzending van Betrapt! terug

Zo 2 juni 2019 | 20:30 Betrapt!

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Betrapt! gemist? Bekijk hier naar Betrapt! gemist.

Betrapt!

Datum
Zo 2 juni 2019
Tijd
20:30 tot 21:30
Zender
SBS 6
Genre
Reality-show
Presentatie
Thijs Zeeman, Jens Olde Kalter
Deel-url
gids.tv/22351015

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Realityprogramma

Daders van inbraak, diefstal, geweld of vandalisme worden steeds vaker vastgelegd door beveiligingscamera's. In het programma Betrapt! zien we slachtoffers die in het bezit zijn van camerabeelden van het misdrijf. Ondanks dit keiharde bewijs, kan de politie deze mensen om verschillende redenen niet helpen. Daarom proberen misdaadverslaggevers Thijs Zeeman en Jens Olde Kalter samen met de gedupeerden om de daders op te sporen. Krijgen de slachtoffers gerechtigheid?

In elke aflevering staan drie slachtoffers van misdrijf centraal. Eén van deze slachtoffers is een jonge vrouw die seksueel belaagd wordt door iemand die haar perverse brieven bezorgt. De dader doet oneerbare voorstellen en bedreigt en chanteert de vrouw. Wie is hij? Het slachtoffer is ten einde raad en wil een einde maken aan deze onhoudbare situatie. Wanneer de schuldige op camerabeeld verschijnt, gaat het onderzoek van start. Lukt het de misdaadverslaggevers en het slachtoffer om de dader te confronteren en tot een oplossing te komen?

Betrapt! op tv

Politie inbraak onderzoek dader daders vrouw camerabeelden bewijs diefstal misdrijf brieven beveiligingscamera's oplossing slachtoffer vandalisme geweld zeeman start thijs zeeman jens olde kalter seizoen gedupeerden belaagd deze.