Bekijk de uitzending van Beste Bok terug

Di 31 december 2019 | 23:11 Beste Bok

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Beste Bok gemist? Bekijk hier naar Beste Bok gemist.

Beste Bok

Datum
Di 31 december 2019
Tijd
23:11 tot 00:02
Zender
RTV Oost
Deel-url
gids.tv/23545034

Finale. Omroep Gelderland en RTV Oost gaan samen op zoek naar de Beste Bok van het Oosten.

In oktober en november bezoeken de regionale omroepen diverse brouwers en bierfanaten in hun gebied om ze te portretteren. Eind december wordt definitief bepaald wie de Beste Bok van het Oosten brouwt.

De zoektocht is gericht op het beste en lekkerste bokbier. Presentatoren Lisanne Halleriet (Omroep Gelderland) en Bert Eeftink (RTV Oost) gaan met de camera langs brouwerijen in hun eigen provincie om het geheim van een goed gebrouwen bokbier te achterhalen.

Daarbij komen de mooie bijbehorende verhalen van bevlogen brouwers aan de orde, die hun passie willen delen met de kijkers. Ook hebben Lisanne en Bert een extra opdracht: ze moeten leren hun eigen bokbier te maken.

Ze hopen tips en tricks te ontfutselen aan de brouwers en andere deskundigen. Behalve de zoektocht naar de beste bok dus ook een battle tussen de twee presentatoren.

Beste Bok op tv

Zoektocht brouwers camera finale geheim gelderland omroep provincie deskundigen tricks battle rtv oost omroep gelderland regionale omroepen bezoeken passie presentatoren orde oost.