Bekijk de uitzending van Believe me terug

Vr 22 november 2019 | 21:00 Believe me

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Believe me gemist? Bekijk hier naar Believe me gemist.

Believe me

Datum
Vr 22 november 2019
Tijd
21:00 tot 22:35
Zender
Family7
Deel-url
gids.tv/23311559

Sam heeft het in z’n vingers het publiek te bewerken. hij heeft uitstraling, goede looks, een vlotte babbel en een geloofwaardige boodschap. Als hij om giften vraagt voor zijn liefdadigheidswerk stroomt het geld dan ook binnen.

En iedereen gelooft wat hij zegt… behalve hijzelf. Sam was ooit een typische student die vooral bezig was met feestjes, afspraken en afstuderen.

Maar om een grote studieschuld af te lossen, moet hij met een ‘out of the box’ oplossing komen. Hij overtuigt zijn kamergenoten dat ze heel makkelijk geld kunnen verdienen bij het ‘kerkpubliek’. Samen beginnen ze een liefdadigheidsorganisatie die alleen op papier bestaat en gaan ze het land in om campagne te voeren om geld in te zamelen voor een doel… dat net zo nep is als hun boodschap.

Om christenen over te halen geld te geven, moet je wel hun taal spreken, hun kledingstijl begrijpen evenals hun zanggedrag in de kerkzaal en moet je hun gebeden kunnen meebidden. En dat lijkt slechts een kwestie van oefenen.

Als Callie, die de campagne leidt en op wie Sam stiekem verliefd is, het geheim ontdekt, is voor Sam het moment van de waarheid aangebroken. Op de laatste avond van de campagne, als hij alleen op het podium in de spotlights staat, zal moeten blijken wat hij nou eigenlijk gelooft.

Believe me op tv

Christenen campagne geheim spotlights afstuderen student oplossing papier studieschuld podium boodschap geld publiek makkelijk avond voeren.