Bekijk de uitzending van Bekerfinale ijshockey terug

Wo 19 januari 2011 | 22:40 Bekerfinale ijshockey

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Bekerfinale ijshockey gemist? Bekijk hier naar Bekerfinale ijshockey gemist.

Bekerfinale ijshockey

Datum
Wo 19 januari 2011
Tijd
22:40 tot 00:25
Zender
RTL 7
Genre
Verslag
Kijkwijzer
Deel-url
gids.tv/2197349

De bekerfinale tussen Hijs Den Haag en Tilburg Trappers wordt in zijn geheel uitgezonden op RTL 7. Dit gebeurt op dezelfde avond als de finale zelf wordt gespeeld.

Dat heeft Den Haag bekendgemaakt. Een nieuwe stichting die zich bezig gaat houden met de mediabelangen binnen de eredivisie. Deze stichting zit ook achter de uitgave van het nieuwe ijshockeyblad Powerplay en hoopt ook de wekelijkse uitzendingen met samenvattingen te kunnen continueren.

De bekerfinale wordt uitgezonden vanaf half elf ’s avonds. Als voorproefje zendt RTL 7 eerst de speelfilm Sudden Death uit met Jean-Claude Vandamme. Deze film speelt zich voor een belangrijk deel af in een ijshockeystadion. De totale uitzending van de bekerfinale duurt tot middernacht.
Afgelopen jaar verhuisden de ijshockey-uitzendingen van SBS6 naar RTL7. Net als de afgelopen jaren het geval was verzorgt Eyeworks de productie van de beelden en als de verdere televisie-uitzendingen doorgaan ook het wekelijkse programma. Gesprekken daarover zijn nog gaande.

Bekerfinale ijshockey op tv

Eredivisie den haag uitzending finale productie film bekerfinale tilburg eyeworks ijshockey wekelijkse rtl7 speelfilm sbs6 jean-claude tilburg trappers samenvattingen.
Promo van de finale op RTL7