Bekijk de uitzending van Behind the Candelabra terug

Vr 17 mei 2019 | 23:40 Behind the Candelabra IMDb: 7.0

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Behind the Candelabra gemist? Bekijk hier naar Behind the Candelabra gemist.

Behind the Candelabra

Behind the Candelabra
Datum
Vr 17 mei 2019
Tijd
23:40 tot 01:35
Zender
Eén
IMDb
7.0
Genre
Biografie
Jaar
2013
Regisseur
Steven Soderbergh
Acteurs
Michael Douglas, Matt Damon, Eric Zuckerman, Scott Bakula, Garrett M. Brown
Twitter hashtag
#behindthecandelabra
Deel-url
gids.tv/22264631

Behind the Candelabra is een Amerikaanse dramafilm uit het jaar 2013, geregisseerd door Steven Soderbergh. Deze productie brengt de laatste tien jaar uit het leven van pianist Liberace in beeld en de relatie die hij had met Scott Thorson. Het verhaal is gebaseerd op de memoires van Thorson, Behind the Candelabra: My Life with Liberace uit 1988. Met hoofdrollen voor Michael Douglas en Matt Damon.

Voor Elvis, Elton John, en Madonna was er Liberace: virtuoos pianist, waanzinnig entertainer en flamboyante toneel- en tv-ster. Een wereldberoemd performer met een unieke flair die hem geliefd maakte bij zijn trouwe fans over de hele wereld. In de zomer van 1977 voegde hij daar nog een spectaculair liefdesleven aan toe, nadat de knappe Scott Thorson zijn kleedkamer inliep na een show in Las Vegas. Ondanks hun leeftijdsverschil en ogenschijnlijk verschillende werelden, begonnen de twee een stormachtige liefdesgeschiedenis.

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/behind-the-candelabra

Behind the Candelabra op tv

Pianist productie film zomer biografie 1988 douglas madonna las vegas show kleedkamer spectaculair relatie 1977 streamen uit het leven fans elton john matt damon michael douglas steven soderbergh scott bakula behind the candelabra life tien jaar deze.
Behind the Candelabra - Trailer