Bekijk de uitzending van Begin Again terug

Za 23 mei 2020 | 20:30 Begin Again IMDb: 7.4

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Begin Again gemist? Bekijk hier naar Begin Again gemist.

Begin Again

Begin Again
Datum
Za 23 mei 2020
Tijd
20:30 tot 22:30
Zender
SBS 9
IMDb
7.4
Genre
Drama
Jaar
2013
Regisseur
John Carney
Acteurs
Keira Knightley, Mark Ruffalo, Adam Levine, Hailee Steinfeld, James Corden
Twitter hashtag
#beginagain
Deel-url
gids.tv/24399933

Begin Again is een Amerikaanse muziek- en dramafilm uit het jaar 2013. Deze productie is geregisseerd door John Carney. De cast bestaat uit een paar grote namen. Zo spelen Keira Knightley, Mark Ruffalo en Adam Levine belangrijke rollen.

Gretta (Keira Knightley) is een Britse singer-songwriter die het samen met haar vriend Dave probeert te maken in New York. Wanneer Dave kennismaakt met roem raakt hij al snel in de verleiding om te dwalen en laat hij de hopeloos verliefde Gretta alleen achter. Haar leven krijgt een positieve wending wanneer Dan, een ontslagen muziekproducent, haar op een avond hoort zingen en hij geïnspireerd raakt door haar talent. Samen besluiten ze om hun muzikale kennis te bundelen en op zoek te gaan naar nieuw geluk in New York City.

De combinatie van muziek en film is schrijver en regisseur John Carney niet vreemd. Hij won veel prijzen met zijn kleinschalige maar charmante film Once (2006), over een Iers straatmuzikantenkoppel. Nu mag hij het nogmaals proberen met meer budget en een grote, bekende en gevarieerde cast. Muziekliefhebbers kunnen zich in hun handen wrijven, want een aantal bekenden uit de muziekwereld maken hun opwachting. Mos Def, CeeLo Green en Adam Levine (voorman van Maroon 5) hebben allemaal een rol in de film. Het lied 'Lost Stars' uit deze muzikale feelgoodfilm werd genomineerd voor de Oscar voor Beste Song.

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/begin-again-2013

Begin Again op tv

.
Begin Again - Trailer