Bekijk de uitzending van Bed & Breakfast terug

Do 15 februari 2018 | 21:25 Bed & Breakfast

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Bed & Breakfast gemist? Bekijk hier naar Bed & Breakfast gemist.

Bed & Breakfast

Datum
Do 15 februari 2018
Tijd
21:25 tot 22:20
Zender
NPO 1
Genre
Realityreeks
Jaar
2018
Twitter hashtag
#benb
Uitzending gemist
Bed & Breakfast gemist
Deel-url
gids.tv/19633127

Vanavond gaat het nieuwe seizoen van Bed & Breakfast van start. In de eerste aflevering logeren de b&b-houders in een historisch pand, onder straatniveau én in kleurrijke kamers. De binnenstad van Rotterdam, een oud dijkhuis in Gelderland en een vliegtuig in een achtertuin in Noord-Brabant zijn de logeerplekken in aflevering twee. Wie heeft de beste b&b?

Het seizoen begint in Utrecht, waar de b&b-houders logeren in een historisch pand aan de Vecht. In deze voormalige buitenplaats kunnen gasten ervaren hoe rijke stadsbewoners vroeger hun vrije tijd doorbrachten.

De tweede b&b bevindt zich in onze hoofdstad. Hier duiken de b&b-collega’s in het verleden van Amsterdam en slapen ze onder straatniveau.

De aflevering wordt afgesloten in Noord-Brabant, waar de b&b-houders een bezoek brengen aan het plaatselijke klooster. De nacht brengt het gezelschap door in kleurrijke kamers, die door de eigenaresse zijn gedecoreerd en ingericht. Om voedselverspilling tegen te gaan, dienen gasten vóór het ontbijt een keuzelijst in te vullen. Natuurlijk zijn er altijd gasten die dan toch de hele lijst aankruisen.

Bed & Breakfast op tv

Amsterdam rotterdam lijst utrecht vliegtuig gelderland slapen noord-brabant voedselverspilling ontbijt duiken binnenstad eerste aflevering de vecht vecht klooster historisch achtertuin start afgesloten seizoen hoofdstad nacht aflevering 1.