Bekijk de uitzending van Beautiful Boy terug

Za 30 januari 2021 | 23:00 Beautiful Boy IMDb: 7.3

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Beautiful Boy gemist? Bekijk hier naar Beautiful Boy gemist.

Beautiful Boy

Beautiful Boy
Datum
Za 30 januari 2021
Tijd
23:00 tot 00:55
Zender
BBC Two
IMDb
7.3
Genre
Film
Jaar
2018
Regisseur
Felix van Groeningen
Acteurs
Amy Ryan, Timothée Chalamet, Oakley Bull, Kaitlyn Dever, Christian Convery
Deel-url
gids.tv/25798563

Beautiful Boy is een Amerikaanse dramafilm uit het jaar 2018. Deze productie is gebaseerd op de memoires van vader en zoon David en Nic Sheff. De boeken van Nic gaan over de verslaving zelf, terwijl de boeken van zijn vader meer gaan over het effect wat deze verslaving op de rest van de familie heeft. Deze productie is het langverwachte Hollywooddebuut van de Gentse regisseur Felix Van Groeningen (The Broken Circle Breakdown, De Helaasheid der Dingen) en vertelt het waargebeurde verhaal van een onvoorwaardelijke liefde tussen een vader en zijn zoon. In de hoofdrollen schitteren Timothée Chalamet (Call Me By Your Name) en Steve Carell.

De film vertelt het verhaal van David Sheff die hulpeloos moet toezien hoe zijn zoon Nic met een crystal meth-verslaving worstelt. Nic doet uiteindelijk een poging om een ontwenningskuur te volgen. Tijdens dit proces ontmoet hij Lauren, tevens een crystal meth-verslaafde. Beiden vallen echter terug in oude gewoontes.

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/beautiful-boy-2018

Beautiful Boy op tv

.
Beautiful Boy - Trailer