Bekijk de uitzending van BEAU: André van Duin, Gerdi Verbeet en meer terug

Di 4 mei 2021 | 23:53 BEAU: André van Duin, Gerdi Verbeet en meer

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van BEAU: André van Duin, Gerdi Verbeet en meer gemist? Bekijk hier naar BEAU: André van Duin, Gerdi Verbeet en meer gemist.

BEAU: André van Duin, Gerdi Verbeet en meer

Datum
Di 4 mei 2021
Tijd
23:53 tot 01:19
Zender
RTL 4
Genre
Amusement
Presentatie
Beau van Erven Dorens
Deel-url
gids.tv/26276581

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending
- Het wordt opnieuw een historische Nationale Dodenherdenking. Op een nagenoeg lege Dam houdt André van Duin vanavond de toespraak en de 19-jarige Amara van der Elst de literaire voordracht. Samen met Gerdi Verbeet, voorzitter van het Nationaal Comité 4 en 5 mei, praten we na.
- Hij heeft het opnieuw bewezen: Kiran Badloe is de koning van de surfplank. In Càdiz behaalde hij voor de derde keer op rij de wereldtitel. Is die gouden plak op de Olympische Spelen nu slechts nog een kwestie van tijd? Vanavond schuift hij aan bij Beau!
- In december vorig jaar ging de Slag om de Schelde in première, maar door de coronamaatregelen is de film nog steeds niet in de bioscoop te zien geweest. Vanavond schuiven producenten Alain de Levita en Mark van Eeuwen aan bij Beau.
- In december vorig jaar ging de Slag om de Schelde in première, maar door de coronamaatregelen is de film nog steeds niet in de bioscoop te zien geweest. Vanavond schuiven acteurs Gijs Blom en Susan Radder aan bij Beau.

Onze nieuwe app is nu al te testen! Download hem op apps.gids.tv

BEAU: André van Duin, Gerdi Verbeet en meer op tv

.