Bekijk de uitzending van BEAU terug

Vr 9 april 2021 | 13:56 BEAU

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van BEAU gemist? Bekijk hier naar BEAU gemist.

BEAU

Datum
Vr 9 april 2021
Tijd
13:56 tot 15:38
Zender
RTL 4
Genre
Amusement
Presentatie
Beau van Erven Dorens
Twitter hashtag
#beau
Deel-url
gids.tv/26149736

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending

- Veel commotie omtrent het AstraZeneca vaccin. De Gezondheidsraad adviseert om alle 60-minners niet meer te vaccineren met AstraZeneca. Voorzitter College ter beoordeling van Geneesmiddelen Ton de Boer praat ons vanavond bij.

- Gordon zit dit jaar alweer 30 jaar in het vak! Hij brak in 1991 door met 'Kon ik maar even bij je zijn'. Vele hits, gouden platen én relletjes verder heeft hij nu een nieuwe single: Terug op Vasteland, geschreven door Tabitha. Vanavond zingt hij dat live bij Beau!

- Wie zijn de mensen achter complottheorieën? Hierover gaat de nieuwe serie van Filemon Wesselink, ‘Filemon en de Complotten’. Vanavond schuift hij aan samen met Kamiel. Hij gelooft dat wij afstammen van buitenaardse reuzen.

- Het vaccinatietempo in Nederland ligt laag. Voormalig correspondent Groot-Brittannië, Suse van Kleef, voormalig correspondent Frankrijk Stefan de Vries en Amerika-verslaggever Tom van ’t Einde vertellen ons over hoe het vaccineren er in andere landen aan toe gaat.Onze nieuwe app is nu al te testen! Download hem op apps.gids.tv

BEAU op tv

.