Bekijk de uitzending van BEAU: Ton de Boer over AstraZeneca en meer terug

Do 8 april 2021 | 23:43 BEAU: Ton de Boer over AstraZeneca en meer

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van BEAU: Ton de Boer over AstraZeneca en meer gemist? Bekijk hier naar BEAU: Ton de Boer over AstraZeneca en meer gemist.

BEAU: Ton de Boer over AstraZeneca en meer

Datum
Do 8 april 2021
Tijd
23:43 tot 01:08
Zender
RTL 4
Genre
Amusement
Presentatie
Beau van Erven Dorens
Deel-url
gids.tv/26143411

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending

- Veel commotie omtrent het AstraZeneca vaccin. De Gezondheidsraad adviseert om alle 60-minners niet meer te vaccineren met AstraZeneca. Voorzitter College ter beoordeling van Geneesmiddelen Ton de Boer praat ons vanavond bij.

- Gordon zit dit jaar alweer 30 jaar in het vak! Hij brak in 1991 door met 'Kon ik maar even bij je zijn'. Vele hits, gouden platen én relletjes verder heeft hij nu een nieuwe single: Terug op Vasteland, geschreven door Tabitha. Vanavond zingt hij dat live bij Beau!

- Wie zijn de mensen achter complottheorieën? Hierover gaat de nieuwe serie van Filemon Wesselink, ‘Filemon en de Complotten’. Vanavond schuift hij aan samen met Kamiel. Hij gelooft dat wij afstammen van buitenaardse reuzen.

- Het vaccinatietempo in Nederland ligt laag. Voormalig correspondent Groot-Brittannië, Suse van Kleef, voormalig correspondent Frankrijk Stefan de Vries en Amerika-verslaggever Tom van ’t Einde vertellen ons over hoe het vaccineren er in andere landen aan toe gaat.Onze nieuwe app is nu al te testen! Download hem op apps.gids.tv

BEAU: Ton de Boer over AstraZeneca en meer op tv

.