Bekijk de uitzending van BEAU: Frits Wester, René Mioch en meer terug

Do 12 november 2020 | 21:56 BEAU: Frits Wester, René Mioch en meer

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van BEAU: Frits Wester, René Mioch en meer gemist? Bekijk hier naar BEAU: Frits Wester, René Mioch en meer gemist.

BEAU: Frits Wester, René Mioch en meer

Datum
Do 12 november 2020
Tijd
21:56 tot 23:20
Zender
RTL 4
Genre
Amusement
Acteurs
Beau van Erven Dorens
Deel-url
gids.tv/25361533

Onderwerpen van deze uitzending
- Het knetterde vandaag in de Tweede Kamer. Inzet van debat: de jihadistische aanslagen in Frankrijk en Oostenrijk en de Rotterdamse docent die moest onderduiken. Het resultaat: discussies over de aanpak van moslim-extremisme. Dilan Yesilgöz en Frits Wester schuiven aan.

- Morgen is het vijf jaar geleden dat de aanslag op de Bataclan in Parijs plaatsvond. Ferry Zandvliet overleefde de aanslag. Het veranderde zijn leven. Daarover schreef hij het boek ’Souvenirs’. Stefan de Vries deed destijds verslag. Ze vertellen bij Beau over die angstige avond.

- Filmjournalist René Mioch zit 35 jaar in het vak en werd maandag verrast met een lintje! Samen met zijn dochter Lisa en actrice Thekla Reuten praat René bij Beau over zijn oeuvre en de toekomst van de filmindustrie.

- Het nieuwe album van Danny Vera komt morgen eindelijk uit. Een afsluiting van een gek jaar voor hem. In plaats van grote festivals, werden het home recordings, optredens op anderhalve meter afstand en een baby. Natuurlijk gaat Danny ook zingen.

BEAU: Frits Wester, René Mioch en meer op tv

.