Bekijk de uitzending van Beau: Francis van Broekhuizen, Angela de Jong en meer terug

Di 10 november 2020 | 23:44 Beau: Francis van Broekhuizen, Angela de Jong en meer

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Beau: Francis van Broekhuizen, Angela de Jong en meer gemist? Bekijk hier naar Beau: Francis van Broekhuizen, Angela de Jong en meer gemist.

Beau: Francis van Broekhuizen, Angela de Jong en meer

Datum
Di 10 november 2020
Tijd
23:44 tot 01:10
Zender
RTL 4
Genre
Amusement
Acteurs
Beau van Erven Dorens
Deel-url
gids.tv/25349779

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending
- Het wachten is bijna voorbij. Zondag keert hitserie The Crown terug met de vierde reeks. Komend seizoen staan de spotlights op Diana en premier Margaret Thatcher. We bespreken het met fans Marc-Marie Huijbregts, Francis van Broekhuizen en corresponent in Engeland, Suze van Kleef.

- Van gecancelde optredens, een managementbreuk tot #ikdoenietmeermee: het was een bewogen jaar voor Famke Louise. Tijdens die onstuimige periode is ze gevolgd door een camera voor een nieuwe documentaire. Vanavond schuift ze aan, samen met documentairemaker June te Spenke.

- Scholen mogen homoseksualiteit afkeuren, maar moeten er wel op toezien dat leerlingen veilig uit de kast kunnen komen, aldus Arie Slob. Naast de vrijheid van onderwijs staat ook vrijheid van meningsuiting onder druk. Zohair el Yassini, Farid Azarkan en Angela de Jong schuiven aan.

Beau: Francis van Broekhuizen, Angela de Jong en meer op tv

.