Bekijk de uitzending van Beau: Martin van Rijn, Frits Wester en meer terug

Di 30 juni 2020 | 21:31 Beau: Martin van Rijn, Frits Wester en meer

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Beau: Martin van Rijn, Frits Wester en meer gemist? Bekijk hier naar Beau: Martin van Rijn, Frits Wester en meer gemist.

Beau: Martin van Rijn, Frits Wester en meer

Datum
Di 30 juni 2020
Tijd
21:31 tot 22:54
Zender
RTL 4
Genre
Amusement
Acteurs
Beau van Erven Dorens
Deel-url
gids.tv/24620454

Onderwerpen van deze uitzending

- De ic-capaciteit wordt uitgebreid tot 1350 en kan bij een mogelijke nieuwe piek worden opgehoogd tot 1700 bedden. Ook worden er nieuwe artsen en verpleegkundigen opgeleid. Ernst Kuipers en minister Martin van Rijn schuiven aan, samen met ic-verpleegkundige Sandra van Gilst.

- Vandaag zou icoon André Hazes 69 jaar zijn geworden. Om hem te eren, plaatste straatkunstenaar Streetart Frankey een Lego-versie van de volkszanger op de Dam. Vanavond vertelt de artiest bij Beau alles over zijn veelbesproken kunstwerk.

- Als er nu verkiezingen zouden zijn, was het een gelopen race. De VVD van Mark Rutte is immens populair, met 41 zetels in de laatste peiling van EenVandaag. We bespreken de laatste ontwikkelingen uit politiek Den Haag met Frits Wester en opiniepeiler Gijs Rademakers.

- De vlag gaat morgen uit bij concertzalen, poppodia en theaters: er mogen weer meer dan honderd mensen bij elkaar komen! Hebben artiesten zin om weer op te treden? Aan tafel: Najib Amhali en Dominic Seldis! Ook Roel van Velzen schuift aan.

Beau: Martin van Rijn, Frits Wester en meer op tv

.