Bekijk de uitzending van Beau terug

Do 19 december 2019 | 22:30 Beau

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Beau gemist? Bekijk hier naar Beau gemist.

Beau

Datum
Do 19 december 2019
Tijd
22:30 tot 23:43
Zender
RTL 4
Genre
Praatprogramma over de actualiteit
Jaar
2019
Presentatie
Beau van Erven Dorens
Twitter hashtag
#beau
Deel-url
gids.tv/23467731

Onderwerpen van deze uitzending

-
Ridouan Taghi is gisteren in Dubai het land uitgezet en afgelopen nacht geland in Nederland. Hij werd direct overgebracht naar de Extra Beveiligde Inrichting in Vught. Taghi zit in alle beperkingen en mag alleen contact hebben met zijn advocaat Inez Weski. Met misdaadverslaggever Peter R. de Vries praten we over deze extreem snelle uitlevering.

-
Het grote publiek kent Diederik Ebbinge als schooldirecteur Anton van ‘De Luizenmoeder’. Vanaf komende zondag zien we hem in een compleet nieuwe functie als host van een satirische talkshow ‘De Promenade’. Een grote droom die uitkomt!

-
Het gevecht waar we al maanden naar uitkijken ligt om de hoek. Zaterdag staan onze grootste kickboksers Rico Verhoeven en Badr Hari oog in oog tegenover elkaar in de ring voor de rematch van de eeuw. Remy Bonjasky en Leon Verdonschot blikken vooruit op het titatengevecht tussen Badr Hari en Rico Verhoeven.

-
Maandag gaat het nieuwe seizoen van de tv-quiz ‘De Slimste Mens van start’. Onder leiding van Philip Freriks en het kritisch oog van jurylid Maarten van Rossem gaan dagelijks drie prominente Nederlanders de strijd met elkaar aan. Dit seizoen onder andere Igmar Felicia en Anke de Jong. Mag een van de twee zich straks ‘De Slimste’ noemen?

Beau op tv

.