Bekijk de uitzending van Beau terug

Di 17 december 2019 | 13:53 Beau

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Beau gemist? Bekijk hier naar Beau gemist.

Beau

Datum
Di 17 december 2019
Tijd
13:53 tot 15:07
Zender
RTL 4
Genre
Praatprogramma over de actualiteit
Jaar
2019
Presentatie
Beau van Erven Dorens
Twitter hashtag
#beau
Deel-url
gids.tv/23457985

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending
- Het was Super Sunday in de Eredivisie gisteren, maar het ‘superst’ waren toch de handbalmeiden die geschiedenis schreven en wereldkampioen werden. Vanavond bespreken we het sportweekend met Jack van Gelder en voormalig handbalster Yvette Broch.

- Na Gordon, Giel Beelen en Johnny de Mol is morgenavond Ali B aan de beurt om geroast te worden tijdens ‘The Comedy Central Roast of Ali B’. Roastmaster Sanne Wallis de Vries en roaster Willie Wartaal geven ons vanavond alvast een voorproefje.

- De politie heeft vandaag in Dubai de meest gezochte crimineel van Nederland aangehouden: de 41-jarige Ridouan T. Vanavond praten we over de gevolgen van deze arrestatie.

- Voor DI-RECT komt een grote droom uit. Volgend jaar bestaat de band twintig jaar en dat vieren ze met een nieuw album en twee jubileumconcerten in Ahoy Rotterdam. Een groot contrast met de kleine zaaltjes en kroegen die zij bezochten op hun recente tour door Europa.

Beau op tv

Rotterdam jack van gelder eredivisie politie crimineel nederland arrestatie ahoy uitzending giel beelen wallis geschiedenis yvette broch comedy dubai giel wereldkampioen willie wartaal gordon super sunday album beelen talkshow droom johnny europa broch beau van erven dorens johnny de mol sanne wallis de vries ahoy rotterdam kroegen roast comedy central seizoen sanne deze beau.