Bekijk de uitzending van Beau terug

Ma 9 december 2019 | 22:25 Beau

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Beau gemist? Bekijk hier naar Beau gemist.

Beau

Datum
Ma 9 december 2019
Tijd
22:25 tot 23:37
Zender
RTL 4
Genre
Praatprogramma over de actualiteit
Jaar
2019
Presentatie
Beau van Erven Dorens
Twitter hashtag
#beau
Deel-url
gids.tv/23416365

Onderwerpen van deze uitzending

-
The word is out: Vijf duo's gaan de nieuwe talkshow op NPO1 presenteren. Vandaag werden de eerste drie koppels onthuld. Deze presentatoren hebben grote schoenen te vullen, want na Eva Jinek heeft nu ook Jeroen Pauw bekend gemaakt dat hij stopt met de talkshow die zijn naam draagt. TV-legende Frits Barend over de veranderingen in talkshowland.

-
Een zware straf vandaag voor Rusland vanwege het gesjoemel met met urine- en bloedmonsters. Het antidopingagentschap WADA heeft het land voor vier jaar uitgesloten van deelname aan de Olympische Spelen én de grote internationale toernooien, waaronder het WK voetbal. Herman Ram over deze forse straf voor de vele Russische dopingschandalen.

-
De Deventerse Marlies Koers is drie maanden geleden begonnen met het schrijven van haar ‘Dagboek van een verloskundige’. In het boek vertelt Marlies over de ervaringen in haar vak. Het boek is nog niet eens af, maar uitgevers staan al in de rij en de internationale filmrechten zijn al verkocht.

-
De podcast is populairder dan ooit. Vandaag maakte Spotify bekend dat er maar liefst een half miljoen podcasts te vinden zijn. Daarnaast is het aantal luisteraars dit jaar met 50 procent gestegen. Luuk Ikink en Monica Geuze, podcastfan- en maker, vertellen ons vanavond welke podcasts we absoluut niet mogen missen.

Beau op tv

Talkshow beau van erven dorens seizoen beau.