Bekijk de uitzending van Beau terug

Do 14 november 2019 | 22:25 Beau

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Beau gemist? Bekijk hier naar Beau gemist.

Beau

Datum
Do 14 november 2019
Tijd
22:25 tot 23:28
Zender
RTL 4
Genre
Praatprogramma over de actualiteit
Jaar
2019
Presentatie
Beau van Erven Dorens
Twitter hashtag
#beau
Deel-url
gids.tv/23255744

Vanavond onder andere in Beau:

We kennen Eddie Murphy natuurlijk van zijn geweldige rollen in de films Dr. Doolittle en Beverly Hills. De afgelopen jaren was het stiller rondom de 58-jarige komiek maar met de aankondiging van een nieuwe stand-up comedy tour en een Netflix-film is hij bezig met een grote comeback. Jandino Asporaat is fan van het eerste uur en kan niet wachten.

Komt er binnenkort goed nieuws voor honderden ouders die slachtoffer werden van de totaal ontspoorde fraudejacht van de Belastingdienst? Wel als het aan de commissie Donner ligt. De commissie adviseert snelle en ruimhartige compensatie voor deze groep gedupeerden. Stefan en Tamara moesten allebei duizenden euro's kinderopvangtoeslag terugbetalen.

In Nederland nog onbekend, maar in Amerika razend populair: showworstelen. Het is een combinatie van sport en theater waarin worstelaars verkleed als superhelden tegenover elkaar staan in de ring. Regisseur Willem Baptist volgde de grootste worstelaars van Nederland voor zijn documentaire ‘Ring of Dreams’ en schuift vanavond aan samen met worstelaars ‘Tengkwa’ en ‘Ufo Joe’.

Beau op tv

Talkshow beau van erven dorens seizoen beau.