Bekijk de uitzending van Beau terug

Do 10 oktober 2019 | 14:05 Beau

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Beau gemist? Bekijk hier naar Beau gemist.

Beau

Datum
Do 10 oktober 2019
Tijd
14:05 tot 15:05
Zender
RTL 4
Genre
Praatprogramma over de actualiteit
Jaar
2019
Presentatie
Beau van Erven Dorens
Twitter hashtag
#beau
Deel-url
gids.tv/23035631

Herhaling. Vanavond onder andere in Beau:

Vanavond worden de belangrijkste televisieprijzen van het jaar uitgereikt bij het Gouden Televizier-Ring Gala. Stefano Keizers is er voor de eerste keer bij en komt direct na afloop naar de studio om ons te vertellen wat hem allemaal opviel.

Het vorig jaar vermoorde Rotterdamse meisje Hümeyra is onvoldoende beschermd. Dat stelt de Inspectie Justitie en Veiligheid in een rapport dat EenVandaag vandaag naar buiten bracht. Advocaten Peter Schouten en Richard Korver behandelen veel stalkingszaken en luiden de noodklok.

Een kunstmatige baarmoeder klinkt als science fiction, maar op de technische universiteit Eindhoven zijn ze keihard aan het werk om er een te ontwikkelen. Ze zijn een stap dichterbij nu ze een Europese subsidie van bijna drie miljoen euro krijgen. Professor Guid Oei Vosse staat aan de wieg van deze uitvinding.

Wat doe je als je kind een driftbui heeft midden in het gangpad van de supermarkt? Hoe zorg je dat de doperwten niet iedere avond door de woonkamer vliegen? En hoe hou je je relatie leuk in de tropenjaren? In ‘Alle Ouders klungelen maar wat aan’ beschrijft Volkskrant-journaliste Anna van den Breemer op geestige wijze grote en kleine problemen waar zij en haar vriend Özcan Akyol dagelijks tegenaan lopen.

Beau op tv

Rapport veiligheid miljoen justitie eenvandaag eindhoven korver subsidie uitvinding science beschermd universiteit gala technische universiteit eindhoven gouden talkshow science fiction wieg baarmoeder relatie gouden televizier-ring gala gouden televizier-ring televizier-ring noodklok professor woonkamer kunstmatige özcan akyol inspectie vriend beau van erven dorens ouders meisje televizier-ring gala luiden richard korver dagelijks seizoen avond studio deze justitie en veiligheid buiten technische universiteit dichterbij beau.