Bekijk de uitzending van Beau terug

Di 10 september 2019 | 13:59 Beau

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Beau gemist? Bekijk hier naar Beau gemist.

Beau

Datum
Di 10 september 2019
Tijd
13:59 tot 15:09
Zender
RTL 4
Genre
Praatprogramma over de actualiteit
Jaar
2019
Presentatie
Beau van Erven Dorens
Twitter hashtag
#beau
Deel-url
gids.tv/22881977

Herhaling. Vanavond onder andere in Beau:

We ontvangen vanavond misschien wel de grappigste man van Nederland: Martijn Koning! Hij houdt zich momenteel alleen maar bezig met nieuws om een zo goed mogelijke oudejaarsconference te maken in december.

Na jaren van moeizaam procederen lijkt er nieuw licht op de zaak van PVV-leider Geert Wilders te schijnen. RTL Nieuws onthulde gisteren stukken waaruit blijkt dat topambtenaren druk hebben gezet op een keiharde aanpak van Wilders over zijn 'minder Marokkanen' uitspraak. Vandaag deed Wilders hier aangifte tegen. We spreken de man achter de scoop, Pieter Klein en politiek verslaggever Fons Lambie over de misschien wel gigantische gevolgen voor het vertrouwen in de politiek.

Een kind krijgen lijkt zo makkelijk, maar één op de zes stellen lukt het niet om deze droom zomaar waar te maken. Toch is de wens voor veel mensen zo groot dat ze bereid zijn om heel ver te gaan. Presentatrice Leonie ter Braak volgde zes mensen die hun droom weigeren op te geven. Zo ook Lisette en Dennis, die er al vier jaar alles voor over hebben om een kind krijgen.

Beau op tv

.