Bekijk de uitzending van Beau terug

Wo 4 september 2019 | 22:30 Beau

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Beau gemist? Bekijk hier naar Beau gemist.

Beau

Datum
Wo 4 september 2019
Tijd
22:30 tot 23:37
Zender
RTL 4
Genre
Praatprogramma over de actualiteit
Jaar
2019
Presentatie
Beau van Erven Dorens
Twitter hashtag
#beau
Deel-url
gids.tv/22850490

Vanavond onder andere in Beau:

We spreken Marco Kroon, die tien jaar geleden een nationale held werd toen hij de Militaire Willems-Orde in ontvangst mocht nemen voor zijn werk in Afghanistan. De laatste jaren heeft hij het echter steeds moeilijker met verschillende beschuldigingen en processen aan zijn adres. In november moet hij weer voor de rechter komen, ditmaal voor wildplassen en het geven van een kopstoot. Samen met zijn advocaat Gert-Jan Knoops vertelt hij wat er is gebeurd.

Steeds meer ouderen daten ook online. De 84-jarige Neeli Hoogenband en de 81-jarige Valerie Hol vertellen over hun ervaringen.

We sluiten af met een knaller! Toen Tino Martin in juni in een uitverkocht Olympisch Stadion optrad, kwam zijn jeugdheld René Froger als verrassing het podium op. Dat beviel blijkbaar zo goed dat ze vandaag samen hun nieuwe single presenteren: Proost op het leven!

Beau op tv

Advocaat afghanistan rechter kroon stadion ouderen olympisch stadion uitverkocht militaire talkshow militaire willems-orde daten single willems-orde podium 81-jarige moeilijker gert-jan processen froger beau van erven dorens knoops wildplassen nationale seizoen verrassing marco kroon tien jaar ontvangst beau.