Bekijk de uitzending van Nieuw: Beau Séjour seizoen 2 terug

Zo 31 januari 2021 | 20:45 Nieuw: Beau Séjour seizoen 2

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Nieuw: Beau Séjour seizoen 2 gemist? Bekijk hier naar Nieuw: Beau Séjour seizoen 2 gemist.

Nieuw: Beau Séjour seizoen 2

Datum
Zo 31 januari 2021
Tijd
20:45 tot 21:40
Zender
Eén
Genre
Serie
Acteurs
Emilie De Roo, Katelijne Verbeke, Lize Feryn, Greet Verstraete, Tom Vermeir, Gene Bervoets, Titus De Voogdt, Lennard Corne
Deel-url
gids.tv/25787419

Vanavond start het tweede seizoen van de Vlaamse dramaserie Beau Séjour, waarin opnieuw iemand na zijn dood zijn eigen overlijden onderzoekt om te achterhalen wat er precies gebeurd is. De afleveringen zijn elke zondag om 20:45 uur op België Eén.

Bekijk op welk kanaal Eén bij jouw tv-aanbieder te zien is op gids.tv/3715/kanaal-belgie-een.

Lijk
In dit nieuwe seizoen gaat het om de gewezen marinecommandant Maurice Teirlinck. Hij ziet zijn eigen lijk hangen aan de mast van zijn zeilboot 'Beau Séjour'.

Levende dode
Wanneer hij drijfnat wakker wordt op het strand merkt hij dat niemand hem kan horen of zien. Hij dwaalt hier nog rond als een soort levende dode. Maar waarom? Dat zijn familie hem liever kwijt dan rijk is, blijkt uit hun achteloze, soms ronduit koude reacties op zijn dood.

Onderzoek
Maurice kan zich niks meer herinneren van zijn dood en gelooft niet dat hij zelfmoord zou plegen. Ook klopt het politiedossier niet helemaal. Daarom gaat hij op onderzoek uit.

(Foto's: Frank Devos/Eén)

Nieuw: Beau Séjour seizoen 2 op tv

.