BEAU: René Froger, Özcan Akyol en meer

Meest recente uitzending
Datum
Di 1 december 2020
Tijd
23:44 tot 01:05
Genre
Amusement
Acteurs
Beau van Erven Dorens
Deel-url
gids.tv/25463848

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending
- Het programma Sterren op het Doek is een groot succes. Normaal gesproken staat René Froger in een uitverkocht stadion, maar deze week zien we hoe hij in een lege Johan Cruijff ArenA wordt vereeuwigd op een schildersdoek. Hij schuift samen aan met presentator Özcan Akyol.

- In 2019 wordt Imanuelle Grives op Tomorrowland opgepakt met een grote hoeveelheid drugs en belandt ze maandenlang in de gevangenis. Ruim een jaar later heeft ze het boek 'Imanuelle, Mijn Vechtershart' geschreven over hoe het zo mis kon gaan en wat ze er van heeft geleerd.

- Het aantal besmettingen is de afgelopen week licht gedaald. Licht gedaald, want we schommelen nog altijd rond het hoge niveau van 5.000 besmettingen per dag. Met een vaccin in zicht, lijken versoepelingen voorlopig uit zicht. Hoe kijkt Ernst Kuipers tegen de cijfers aan?

- Olifant Buba mag toch blijven bij de circusfamilie Freiwald. Dat heeft minister Carola Schouten bepaald, op verzoek van de Tweede Kamer. We bespreken het met dierenwelzijnscoördinator Kevin van Geet en Lutz Freiwald, het baasje van Buba.

Meer op tv: Roda JC op tv , Formule 1 Uitzendingen op tv en Grand Prix op tv