Bekijk de uitzending van Batman Begins terug

Zo 21 april 2019 | 20:30 Batman Begins IMDb: 8.2

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Batman Begins gemist? Bekijk hier naar Batman Begins gemist.

Batman Begins

Batman Begins
Datum
Zo 21 april 2019
Tijd
20:30 tot 23:15
Zender
Veronica
IMDb
8.2
Genre
Actiefilm
Jaar
2005
Regisseur
Christopher Nolan
Acteurs
Christian Bale, Gary Oldman, Liam Neeson, Michael Caine, Morgan Freeman
Twitter hashtag
#batmanbegins
Deel-url
gids.tv/22124609

Batman Begins is een Amerikaanse en Britse misdaad- en actiefilm uit het jaar 2005. Deze productie is geregisseerd door Christopher Nolan. De hoofdrollen worden vertolkt door Christian Bale, Michael Caine en Morgan Freeman.

Na de moord op zijn ouders reist de gedesillusioneerde Bruce Wayne de wereld rond om tegen onrecht te strijden. Hij keert terug naar Gotham en onthult zijn alter ego Batman, een gemaskerde held die zijn kracht en intelligentie in combinatie met geavanceerde apparatuur gebruikt om de duistere krachten te bestrijden die zijn geboortestad bedreigen. Met de hulp van politieman Jim Gordon zet Batman zijn eerste stappen in zijn strijd tegen het onrecht. Die strijd begint met maffiabaas Don Falcone, de gekke dokter Jonathan 'Scarecrow' Crane en een mysterieuze derde persoon.

Deze superheldenfilm is alweer de vijfde Batmanfilm, sinds regisseur Tim Burton in 1989 de stripheld nieuw leven inblies. Hoofdrolspeler Christian Bale ('American Psycho') neemt het stokje over van Michael Keaton, Val Kilmer en George Clooney. De regie is dit keer in handen van de Engelsman Christopher Nolan, die in 2000 de opvallende thriller 'Memento' maakte. Met 'Batman Begins' neemt hij een stap terug in de tijd, om te laten zien hoe Bruce Wayne tot zijn alter ego is gekomen. Naast Bale zijn er rollen weggelegd voor Michael Caine, Liam Neeson, Morgan Freeman, Gary Oldman en Katie Holmes.

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/batman-begins

Batman Begins op tv

Moord productie film regisseur thriller bale batman dokter gordon morgan george clooney apparatuur engelsman clooney 1989 maffiabaas streamen 2000 christian bale christopher nolan katie holmes liam neeson michael keaton morgan freeman tim burton ouders val kilmer michael caine batman begins gotham bestrijden tijd politieman deze terug.
Batman Begins - Trailer