Bekijk de uitzending van Bancroft terug

Za 3 augustus 2019 | 20:40 Bancroft

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Bancroft gemist? Bekijk hier naar Bancroft gemist.

Bancroft

Datum
Za 3 augustus 2019
Tijd
20:40 tot 21:25
Zender
Canvas
Genre
Thrillerserie
Jaar
2017
Acteurs
Sarah Parish, Faye Marsay, Linus Roache, Amara Karan, Adam Long
Twitter hashtag
#bancroft
Deel-url
gids.tv/22682350

Vanaf vanavond is de vierdelige Britse politieserie Bancroft te zien op Canvas. De serie gaat over de briljante vrouwelijke speurder Elizabeth Bancroft. Zij wordt ondanks zichzelf geconfronteerd met een duister geheim uit het verleden.

Afleveringen
De afleveringen zijn deze en volgende week zaterdag met dubbele afleveringen om 20:40 uur te zien op de Vlaamse zender Canvas.

Bende
De briljante politie-inspecteur Elizabeth Bancroft leidt de zaak tegen de gewelddadige Kamara-bende. Ondertussen heeft inspecteur Katherine Stevens haar handen vol met de heropening van een onopgeloste moordzaak: in 1990 kreeg Laura Fraser 18 messteken bij een brutale overval bij haar thuis.

Geheimen
Tijdens hun onderzoek kruisen de paden van Elizabeth en Katherine. Katherine ontdekt dat er meer aan de hand is in de zaak-Fraser dan ze eerst vermoedt. Elizabeth heeft het lastig om enkele geheimen uit haar verleden verborgen te houden.

Bancroft op tv

Overval onderzoek heropening geheim amara bende serie kruisen verborgen zender geheimen stevens laura adam canvas seizoen aflevering 1 week thuis zaak deze.