Bekijk de uitzending van Bancroft terug

Za 28 april 2018 | 20:40 Bancroft IMDb: 6.4

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Bancroft gemist? Bekijk hier naar Bancroft gemist.

Bancroft

Datum
Za 28 april 2018
Tijd
20:40 tot 21:45
Zender
Canvas
IMDb
6.4
Genre
Thrillerserie
Jaar
2017
Acteurs
Sarah Parish, Faye Marsay, Linus Roache, Amara Karan, Adam Long
Twitter hashtag
#bancroft
Deel-url
gids.tv/20095944

Vanaf vanavond is de vierdelige Britse politieserie Bancroft te zien op Canvas. De serie gaat over de briljante vrouwelijke speurder Elizabeth Bancroft. Zij wordt ondanks zichzelf geconfronteerd met een duister geheim uit het verleden. De afleveringen zijn deze en volgende week zaterdag met dubbele afleveringen om 20:40 uur te zien op de Vlaamse zender Canvas.

DCI Elizabeth Bancroft is een briljant politie-officier, al doet ze niet altijd alles volgens het boekje. Dat maakt haar net sympathiek. Ze leeft voor haar job en voor het korps. Ze wil een betere wereld, en zal daarvoor al het vuile werk klaren. Ze wordt bewonderd en gerespecteerd door haar collega's, en maakt kans op promotie. Ze bindt de strijd aan met de Kamara-gang, een meedogenloze bende die de stad in haar greep houdt.

Elisabeth Bancroft is een controlefreak. Ze weet wat ze wil en chaos hoort daar niet bij. Nu eens is ze hartelijk, dan weer koud en afstandelijk. Wanneer de omgeving tegenwerkt wordt ze gevaarlijk.

DS Katherine Stevens is jong en ambitieus. Wanneer haar chef haar enkele oude, onopgeloste moordzaken toewijst krijgt ze de kans zichzelf te bewijzen. Laura Frazer werd 27 jaar geleden brutaal vermoord. De moordenaar die haar 18 messteken toebracht werd nooit gevonden. Katherine is vastberaden, bijt zich in de zaak vast en wil kost wat kost de waarheid aan het licht brengen. Hiervoor werkt ze samen met Anya Karim, een forensisch onderzoekster.

Het onderzoek brengt beide agenten samen. DCI Bancroft lijkt meer over die oude moordzaak te weten. En dan komen de demonen uit het verleden terug naar boven.

Bancroft op tv

.
Bancroft - Trailer