Bekijk de uitzending van Bad Chad Customs terug

Vr 23 augustus 2019 | 22:30 Bad Chad Customs

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Bad Chad Customs gemist? Bekijk hier naar Bad Chad Customs gemist.

Bad Chad Customs

Datum
Vr 23 augustus 2019
Tijd
22:30 tot 23:30
Zender
Discovery
Genre
They Call Me Bad Chad
Jaar
2018
Deel-url
gids.tv/22789839

Chad Hiltz is een handige en creatieve autodidact, met de nadruk op auto. Hij kan van niets werkelijk álles maken, maar het liefst bouwt hij custom cars. De afleveringen zijn vanaf vanavond elke werkdag om 22:30 uur te zien op Discovery.

Schroot
Chad Hiltz bouwt de custom cars van al het schroot dat hij maar kan vinden in het kleine boerendorpje in Amerika waar hij opgroeide en nog steeds woont. Dat schroot hoeft niet eens van oude auto's te zijn, hij bouwt zijn custom cars net zo lief van onderdelen van oude boten of andere voorwerpen.

Kunstwerken
Chad is zo handig dat hij zelfs zijn eigen shop bouwde inclusief de machines waarmee hij werkt. De auto's die hij maakt zijn ware kunstwerken op wielen.

Aflevering 1
Zo vindt hij in de eerste aflevering van Bad Chad Customs een verroeste 39 Studebaker Commander, voegt er een motorkap van een Volkswagen aan toe en maakt daarmee de blits op een autoshow in Atlanta waar hij aanwezig is samen met zijn verloofde Jolene, die tevens de manager van zijn bedrijf is. Maar kunnen ze het rijdende kunstwerk ook met winst verkopen?

Bad Chad Customs op tv

.