Bekijk de uitzending van Bad Banks terug

Di 24 juli 2018 | 21:20 Bad Banks IMDb: 8.1

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Bad Banks gemist? Bekijk hier naar Bad Banks gemist.

Bad Banks

Datum
Di 24 juli 2018
Tijd
21:20 tot 22:20
Zender
NPO 1
IMDb
8.1
Genre
Dramaserie
Jaar
2018
Twitter hashtag
#badbanks
Deel-url
gids.tv/20629214

Vanaf vanavond is Barry Atsma te zien in de Duitse serie Bad Banks. Hij speelt daarin een beruchte bankier die bekendstaat om zijn hoge winsten en zijn risicovolle beleid. De afleveringen zijn de komende dinsdagen om 21:15 uur te zien op NPO 1.

Lees meer over Bad Banks op gids.tv/2933/bad-banks

De serie speelt zich af aan het begin van de Duitse bankencrisis. Gabriel Fenger, het personage van Barry, wordt aangenomen bij Investment Banking om de bank uit de problemen te helpen, maar dit verloopt niet heel soepel.

"De serie laat de duistere kant van de nette bankierswereld zien", aldus Atsma. "Een wereld waar mensen gedreven door ambitie grote risico's nemen en waarin persoonlijke vete's soms leiden tot wereldwijde crisissen. Ik mocht in de voorbereiding spreken met topbankiers in Londen en werd verrast door hoe goed geïnformeerd, geïnteresseerd, geestig en intelligent ze waren, maar voelde ook hun brandende ambitie en keiharde mentaliteit door alles heen. Bad Banks laat dat alles in al zijn complexiteit zien."

In de eerste aflevering wordt de jonge Jana Liekam onterecht ontslagen bij een Luxemburgse investeringsbank, maar dan krijgt ze hulp uit onverwachte hoek. Ze wordt benaderd door een headhunter en krijgt de kans zich te bewijzen bij een concurrerende bank en wraak te nemen op de man die zorgde dat ze ontslagen werd. Daarvoor moet ze wel verhuizen naar Duitsland en haar vriend Noah en zijn dochtertje Flo achterlaten.

Bad Banks op tv

Duitsland bankencrisis ontslag verhuizen bankier serie dramaserie wraak eerste aflevering onterecht hoek barry atsma ontslagen vriend personage seizoen aflevering 1.
Bad Banks - Trailer