Bekijk de uitzending van André Hazes: ik haal alles uit het leven terug

Vr 21 juni 2019 | 20:30 André Hazes: ik haal alles uit het leven

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van André Hazes: ik haal alles uit het leven gemist? Bekijk hier naar André Hazes: ik haal alles uit het leven gemist.

André Hazes: ik haal alles uit het leven

Datum
Vr 21 juni 2019
Tijd
20:30 tot 21:30
Zender
SBS 6
Genre
Realityreeks
Jaar
2018
Twitter hashtag
#AndreHazes
Deel-url
gids.tv/22451325

Vanaf vanavond herhaalt SBS6 de hele zomer de realitysoap 'André Hazes: ik haal alles uit het leven' op vrijdag om 20:30 uur.

De zanger en zijn vriendin Monique, kleine André en al hun vrienden worden gevolgd bij alle hoogte- en dieptepunten in hun roerige levens. En die zijn er te over... Zo gaat het Hazes-gezin verhuizen en brengt André een nieuw album uit.

In dit derde seizoen is te zien hoe André zijn leven weer oppakt. Wat is er veranderd? Gaat hij rustiger aan doen en meer tijd in zijn gezin steken? Kan dat eigenlijk wel, net nu hij zijn plek aan de top heeft veroverd en nog zoveel dromen heeft?

Er staan belangrijke dingen te gebeuren. Behalve tijdens de verhuizing naar een nieuw huis met alles wat daarbij komt kijken, zien we hem bij de promotour van zijn nieuwe album door Nederland en België en bij bijzondere optredens op Curaçao, Antwerpen en in de PI Vught.

Ook volgen de camera's hem tijdens de uitverkochte concertreeks in Ahoy.

André Hazes: ik haal alles uit het leven op tv

.