Onderwerpen in American Dad!

Bekijk de uitzending van American Dad! terug

Wo 30 oktober 2019 | 20:05 American Dad!

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van American Dad! gemist? Bekijk hier naar American Dad! gemist.

American Dad!

Datum
Wo 30 oktober 2019
Tijd
20:05 tot 20:35
Zender
Comedy Central
Twitter hashtag
#americandad
Deel-url
gids.tv/23166908

Seizoen 15 - Aflevering 22 - Mom Sauce: Stan Smith, een all-American dad, is zo paranoïde als de pest door alle terroristische dreiging in de VS met alle vervelende gevolgen van dien. Zo viert hij zijn wantrouwen niet alleen bot op zijn werk, de CIA, maar moet ook zijn familie het ontgelden.

Politiek, Islam, homo's: alle huidige hete hangijzers passeren de revu. Stan Smith is wapenexpert, werkt bij de CIA en is zeer conservatief.

Dat Smith's aartsconservatieve inborst nu naar voren komt is te verklaren: de regering maakt iedereen bang voor 'het terrorisme'; de economie draait niet bepaald lekker en wereldmacht Amerika verliest langzamerhand haar macht in de wereld aan Azië. Genoeg reden voor deze Amerikaan om The American Dream te verdedigen tegen ondermijners. De Perziche buren; de verdachte toastroaster; buitenalndse auto's; ze moeten het allemaal ontgelden.

Ook thuis loopt men niet echt in de pas met pa: zijn dochter Hayley is ulraliberaal en studeert 'Vrouwenstudies', zijn zoon Steve geeft het primaat aan zijn acne boven de verdediging van de Amerikaanse waarden. De geestelijke vaders van Family Guy hebben met American Dad een intelligent maatschappijkritische animatieserie gemaakt.

American Dad! op tv

Dreiging amerika verdachte economie islam politiek regering azië amerikaan dochter vaders pest revu smith family waarden conservatief familie family guy de verdediging seizoen zoon thuis deze american dream.