Bekijk de uitzending van American Dad! terug

Wo 16 oktober 2019 | 00:10 American Dad!

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van American Dad! gemist? Bekijk hier naar American Dad! gemist.

American Dad!

Datum
Wo 16 oktober 2019
Tijd
00:10 tot 00:35
Zender
Comedy Central
Twitter hashtag
#americandad
Deel-url
gids.tv/23063024

Seizoen 14 - Aflevering 6 - (You Gotta) Strike for Your Right: Een geliefde muurschildering wordt beklad met graffiti en Stan leidt het restauratieproject, maar zijn poging mislukt en het resultaat is nog veel erger dan iedereen had verwacht. Hij probeert zijn reputatie te beschermen door Haley de schuld te geven.

Al gauw heeft de hele stad een hekel aan Haley, en Stan (die zich schuldig voelt vanwege zijn leugen, maar niet schuldig genoeg om de waarheid te vertellen) probeert haar te beschermen tegen de wraak van de inwoners, maar hij maakt het alleen maar erger. Steve is blij dat hij naar een prestigieuze clownsopleiding mag, maar dat is gauw voorbij wanneer hij het doelwit wordt van de wrede martelingen van zijn leraar, die hem vaag bekend voorkomt.

American Dad! op tv

Schuld leraar martelingen schuldig beklad graffiti reputatie doelwit beschermen wraak muurschildering inwoners stad seizoen leugen haley.