Bekijk de uitzending van Als de Brandweer terug

Zo 24 november 2019 | 20:30 Als de Brandweer

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Als de Brandweer gemist? Bekijk hier naar Als de Brandweer gemist.

Als de Brandweer

Datum
Zo 24 november 2019
Tijd
20:30 tot 21:30
Zender
SBS 6
Genre
Reality-show
Jaar
2019
Deel-url
gids.tv/23341243

In het nieuwe realityprogramma Als de Brandweer is het werk van brandweermannen en -vrouwen de komende zondagen om 20:30 uur op SBS6 van dichtbij te zien.

Bijzondere beelden
De leden van de brandweer filmen zelf ook, waardoor het programma extra bijzondere beelden oplevert. Daarnaast worden onder andere drone's, beveiligingsbeelden en warmtebeeldcamera's gebruikt.

Duikers
Uiteraard zijn er veel branden te zien in Als de Brandweer, maar ook een onbekendere kant van het brandweerwerk wordt belicht. Zo zijn er ook duikers die een slachtoffer uit een in het water belande auto bevrijden of een uitgeput paard uit een diepe moddersloot proberen te halen.

Deze aflevering
In de eerste aflevering bedreigt een uitslaande brand het huis van studenten. Een vrouw valt van haar fiets en komt onder een rijdende tram terecht. En een auto met twee inzittenden boort zich in de gevel van een computerwinkel en zorgt voor acuut instortingsgevaar.

Als de Brandweer op tv

.