Bekijk de uitzending van Alles Mag Op Vrijdag terug

Vr 25 april 2014 | 21:30 Alles Mag Op Vrijdag

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Alles Mag Op Vrijdag gemist? Bekijk hier naar Alles Mag Op Vrijdag gemist.

Alles Mag Op Vrijdag

Datum
Vr 25 april 2014
Tijd
21:30 tot 22:30
Zender
RTL 4
Genre
Komische show
Jaar
seizoen 1
Presentatie
Jandino Asporaat;Gerard Joling;Gordon
Twitter hashtag
#AMOV
Uitzending gemist
Alles Mag Op Vrijdag gemist
Deel-url
gids.tv/11061684

Gordon, Jandino en Gerard halen vanaf vanavond alles uit de kast om van de vrijdagavond een feestje te maken. In de nieuwe comedy spelshow ‘Alles Mag Op Vrijdag’ bij RTL 4 zetten de heren alles op z’n kop, figuurlijk en soms zelfs letterlijk. Twee teams van wekelijks wisselende BN’ers nemen het, samen met hun teamcaptains Gordon en Gerard, tegen elkaar op. Presentator Jandino probeert orde te scheppen in de vrolijke chaos door alles in goede banen te leiden.

Er wordt geïmproviseerd, uitgebeeld en gedanst en dat allemaal zonder gêne, want alles kan en mag op vrijdagavond. De spellen staan in het teken van snelheid en kundigheid en opperste concentratie is nodig voor de overwinning. Maar kunnen de kandidaten hun lachspieren wel in bedwang houden tijdens de hilarische opdrachten? Zo moeten ze een scène spelen in een scheve set met een helling van 22,5 graden. Of zo snel en zo veel mogelijk foto’s mimen, spreekwoorden en gezegden uitbeelden, terwijl ze metershoog de lucht in worden gehesen, of met een medekandidaat de letters van een woord vormen, al liggend op de grond. Of in het schimmenspel, waarbij de kandidaten achter een scherm staan en met behulp van hun schaduw, een bekende film moeten uitbeelden. Dit en nog veel meer lachwekkende spellen zullen voor zowel de kandidaten als de kijkers thuis op de nieuwe bonte vrijdagavond van RTL 4 voor veel hilariteit gaan zorgen. In de eerste aflevering spelen Ruud Feltkamp en Ferry Doedens mee met Gordon en werken Dennis Weening en Klaas van der Eerden zich samen met Gerard in het zweet.

In het van oorsprong Franse format dat in Nederland wordt geproduceerd door Talpa is winnen leuk, maar één ding is nog veel belangrijker: ‘Alles Mag Op Vrijdag’ vooral veel lachen.

Alles Mag Op Vrijdag op tv

Nederland leiden kandidaten presentator film overwinning snelheid ferry doedens comedy talpa gordon lachen eerste aflevering show spelshow metershoog feestje schaduw scherm chaos teams teken spellen dennis weening klaas van der eerden ruud feltkamp dennis werken alles mag.
Geer & Goor over Alles Mag Op Vrijdag