Alles mag op vrijdag

Meest recente uitzending
Datum
Vr 19 augustus 2016
Tijd
20:30 tot 21:30
Genre
Spelshow
Website
Alles mag op vrijdag
Twitter hashtag
#AMOV
Officiële Twitter
@RTL_AMOV
Uitzending gemist
Alles mag op vrijdag gemist
Deel-url
gids.tv/16133156

In de laatste aflevering van de reeks herhalingen van Alles Mag Op Vrijdag zet Gordon alles op alles om samen met Jamai Loman en Britt Dekker te winnen van het team van Gerard Joling, met daarin Kim-Lian van der Meij en Maik de Boer.

Gordon, Jandino en Gerard halen alles uit de kast om van de vrijdagavond een feestje te maken. In de comedy-spelshow ‘Alles Mag Op Vrijdag’ zetten de heren alles op z’n kop, figuurlijk en soms zelfs letterlijk. Twee teams van wekelijks wisselende BN’ers nemen het, samen met hun teamcaptains Gordon en Gerard, tegen elkaar op. Presentator Jandino probeert orde te scheppen in de vrolijke chaos door alles in goede banen te leiden.

Er wordt geïmproviseerd, uitgebeeld en gedanst en dat allemaal zonder gêne, want alles kan en mag op vrijdagavond. De spellen staan in het teken van snelheid en kundigheid en opperste concentratie is nodig voor de overwinning. Maar kunnen de kandidaten hun lachspieren wel in bedwang houden tijdens de hilarische opdrachten? Zo moeten ze een scène spelen in een scheve set met een helling van 22,5 graden. Of zo snel en zo veel mogelijk foto’s mimen, spreekwoorden en gezegden uitbeelden, terwijl ze metershoog de lucht in worden gehesen, of met een medekandidaat de letters van een woord vormen, al liggend op de grond. Of in het schimmenspel, waarbij de kandidaten achter een scherm staan en met behulp van hun schaduw, een bekende film moeten uitbeelden.

Meer op tv: Ijshockey op tv , NEC op tv en Everton op tv

Video