Bekijk de uitzending van Alleen Elvis blijft bestaan terug

Vr 29 mei 2015 | 22:15 Alleen Elvis blijft bestaan

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Alleen Elvis blijft bestaan gemist? Bekijk hier naar Alleen Elvis blijft bestaan gemist.

Alleen Elvis blijft bestaan

Datum
Vr 29 mei 2015
Tijd
22:15 tot 23:45
Zender
Canvas
Genre
Praatprogramma
Twitter hashtag
#AEBB
Deel-url
gids.tv/13391676

Vanavond sluit Jan Raes dit seizoen van Alleen Elvis Blijft Bestaan af. En dat doet hij ongetwijfeld in schoonheid.

Een voetballer, maar ook kapitein van de voetbalploeg. Intendant, maar ook voorzitter van het Jeugdorkest. Dat Jan Raes geen volger maar een leider zou worden, was al duidelijk in zijn tienertijd.

De Antwerpenaar – en broer van sportjournalist Frank Raes – klom hoog. Vandaag is hij algemeen directeur van het Koninklijk Concertgebouworkest in Amsterdam. Absolute wereldtop. Geen wandelingetje in het park, maar de perfecte functie voor iemand die managementtalent combineert met een grote liefde voor klassieke muziek. Omringd door zorgvuldig geselecteerde topmuzikanten balanceert hij de artistieke én financiële belangen van het orkest dat door Gramophone Magazine werd uitgeroepen tot het beste van de wereld.

Hij luistert, observeert, voelt en maakt dan duidelijke keuzes. No nonsense, maar altijd vanuit het onwrikbare geloof in kwaliteit, de kracht van muziek en het streven naar perfectie. Wanneer hij niet aan de andere kant van de wereld zit of aan het werk is in zijn Amsterdams kantoor, woont hij als man, vader en baron met zijn gezin in Antwerpen.

Alleen Elvis blijft bestaan op tv

Amsterdam muziek antwerpen kwaliteit voorzitter concertgebouworkest liefde wereldtop financiële belangen gezin orkest kantoor koninklijk concertgebouworkest voetballer klassieke muziek kapitein jan raes baron magazine frank raes vader.