Bekijk de uitzending van All you need is love terug

Za 12 januari 2013 | 20:30 All you need is love

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van All you need is love gemist? Bekijk hier naar All you need is love gemist.

All you need is love

Datum
Za 12 januari 2013
Tijd
20:30 tot 22:10
Zender
RTL 4
Genre
Liefdesprogramma
Presentatie
Robert ten Brink
Twitter hashtag
#AYNIL
Kijkwijzer
Uitzending gemist
All you need is love gemist
Deel-url
gids.tv/8614669

De nieuwe reeks van ‘All You Need Is Love' wordt ingeluid met een aantal serenades. Een seizoen waarbij de vonken van het scherm spatten. Lukt het Robert om een stel te herenigen of blijkt hun breuk definitief? In de Lila Liefdeslounge grijpen vier personen hun kans om hun geliefde toe te spreken. Meester Lesley en Juf Lois werden vorig seizoen door Robert bij elkaar gebracht en zijn nog steeds gelukkig. Nu proberen ze twee andere lovebirds een zetje te geven.

En we zien hoe Robert samen met Oma Henny afreist naar Australië om haar te herenigen met haar dochter en kleinkinderen. Vijf vrijgezelle juffen zijn op zoek naar een man. Het toeval wil dat tien vrijgezelle mannen uit het dorp Maria Heide ook op zoek zijn naar de liefde van hun leven. Robert brengt hen bijeen en wie weet vindt een aantal zijn/haar match. Tussen al deze bijzondere herenigingen en romantische ontmoetingen door, zorgen Nick & Simon voor een muzikaal intermezzo.

All you need is love op tv

Australië liefde juffen dochter kleinkinderen meester heide toeval lesley lila scherm robert ten brink maria.